آشنایی با ماست و تاریخچه تهیه و انواع آن

مطالب دیگر:
📝مقاله آموزشی بررسی عوامل موثر دركاهش میزان علاقه دانش آموزان به ادامه تحصیل در مدارس راهنمایی منطقه تبادكان مشهد📝مقاله آموزشی عرفان حافظ📝مقاله آموزشی زندگی نامه عطار نیشابوری📝مقاله آموزشی زنان در شاهنامه فردوسی📝مقاله آموزشی زندگی نامه ملاصدرا📝مقاله آموزشی زندگی نامه فروغ فرخ زاد و بررسی شعر او📝مقاله آموزشی زندگی نامه تنی چند از شعرای نامی ایران📝مقاله آموزشی تأملى در زندگى و شعر نیما یوشیج📝مقاله آموزشی ادبیات و تصویرگری كتاب كودک📝مقاله آموزشی انـواع ادبـی📝مقاله آموزشی تاریخ ادبیات📝مقاله آموزشی رمان به عنوان ادبیات غیر دینی📝مقاله آموزشی ضرب المثل های معروف زبان فارسی به همراه معانی📝مقاله آموزشی مقایسه دو كتاب تاریخ جهانگشای جوینی و ظفرنامه حمدالله مستوفی ، از آغاز دوران چنگیز تا دوران هولاكو📝مقاله آموزشی گلستان آیینه ی زندگی پر ماجرای سعدی📝مقاله آموزشی ارزشیابی اضطراب دانش آموزان در امتحان📝مقاله آموزشی زندگی نامه سید احمد هاتف📝مقاله آموزشی سخنی كوتاه در مورد حافظ و اشعار او📝مقاله آموزشی زندگی نامه هوشنگ ابتهاج ، سایه📝مقاله آموزشی دلایل افت تحصیلی دانش آموزان
آشنایی با ماست و تاریخچه تهیه و انواع آن|30016778|lvc
جوینده گرامی در این پست شما فایل با عنوان آشنایی با ماست و تاریخچه تهیه و انواع آن را مشاهده می نمایید.

فرمت فایل: word

تعداد صفحات: 4

منشا پیدایش ماست

اصل این واژه ترکی می باشد و به معنای مخلوط کردن است. معنی واژه نشان می دهد که ماست را چگونه تهیه می کنند.

جهت تهیه ی ماست باید باکتری مخصوص را داخل شیر پاستوریزه شده ریخت. دمای شیر و همچنین شرایط محیط برای تهیه ماست بسیار حائز اهمیت است. این باکتری، قند موجود در شیر را تجزیه نموده و اسید لاکتیک تولید می کند. به دلیل وجود این اسید، پ هاش شیر بالا رفته و پروتئین موجود در شیر به صورت توده ی جامدی در می آید.